Insta Boost

Instagram biografie optimalisatie

Trek de aandacht van jouw potentiële klanten en maak een onuitwisbare indruk!

Met mijn Instagram biografie optimalisatie transformeer ik jouw profiel tot een krachtige en pakkende introductie van jouw bedrijf.

Viasos Social Media Management 45

SOCIAL MEDIA: MIJN GROOTSTE HOBBY!

Voel je dat jouw Instagram profiel onopgemerkt blijft en jouw potentiële klanten niet aanspreekt? Dan is er een kritisch probleem dat opgelost moet worden!

Je biografie laat nu niet de juiste indruk achter en mist de kracht om jouw merk over te brengen. Hierdoor raken potentiële klanten niet geïnteresseerd en loop je kostbare kansen mis.

Je vraagt je misschien af waarom je Instagram niet opvalt tussen duizenden andere profielen. Het gebrek aan een pakkende en professionele biografie houdt jouw bedrijf tegen om succesvol te zijn op social media.

Nog even voorstellen

Als gepassioneerde social media manager ben ik er speciaal voor ondernemende moeders zoals jij!

Mijn missie is om jou te helpen met je social media. Ik wil ervoor zorgen dat je meer online zichtbaarheid krijgt, die geweldige balans vindt tussen werk en gezin, én tegelijkertijd prachtige groeimogelijkheden creëert voor jouw bedrijf.

Vroeger was ik zelf urenlang bezig met social media, zonder te beseffen dat dit ooit mijn droomwerk zou worden. Na verschillende banen te hebben gehad, ontdekte ik twee jaar geleden wat écht ondernemen betekent. En toen wist ik het! Mijn passie ligt bij het helpen van andere ondernemende moeders met hun social media.

Viasos Social Media Management 53
Viasos Social Media Management 34

Ik begrijp als geen ander hoe hectisch het leven van een moeder kan zijn, met het bijhouden van social media, werk en de zorg voor de kinderen.

Daarom heb ik juist voor deze bijzondere doelgroep gekozen. Ik wil jou ondersteunen, zodat je meer kunt ontspannen en waardevolle momenten kunt delen met je gezin.

Het is tijd om het heft in handen te nemen en jouw biografie om te vormen tot een krachtige, boeiende introductie van jouw bedrijf.

Vraag nu jouw Instagram biografie optimalisatie aan en geef jouw online aanwezigheid de boost die het verdient!  De prijs is €17,50 exclusief btw.

Na de betaling neem ik op werkdagen altijd binnen 48 uur contact met je op. Tijdens het 10 minuten gesprek wil ik alles over jouw bedrijf weten. Na het gesprek ga ik direct aan de slag. Je ontvangt dezelfde dag je biografie nog in je DM!

"Als ondernemende moeder zet je niet alleen stappen voor jezelf, maar ook voor de toekomst van je kinderen."